Ca. 3-årige børn i KBH

Velkommen til Kulturkritisk Forum Fora Hovedstadsområdet Ca. 3-årige børn i KBH

Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Maria 1 uge, 1 dag siden.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #913 Svar

  Ida

  Vi har netop taget hul på hjemmepasserlivet, Mila (næsten 3 år) og jeg 🙂 Hun er meget social og elsker at lege med andre børn – også dem der er lidt yngre eller lidt ældre end hende selv.

  Mila er meget kærlig over for de fleste, når hun (som regel hurtigt) har set dem lidt an – det gælder både børn, voksne og dyr. Sprogligt er hun langt fremme og elsker at lege rolle-lege, hvor man snakker meget og hvor legen foregår i et roligt tempo. Hun elsker også dyr, at lege ude i naturen, og at få læst en god bog. Udover at tale dansk, er hun også god til engelsk – hun forstår det meste og taler det også nogenlunde.

  Vi bor på Amager tæt på Lergravsparken og det kunne være skønt at finde en eller flere faste legekammerater i nærheden. Men med vores hjemmepasserliv og bopæl tæt på metroen er vi også meget fleksible i forhold til at mødes rundt omkring i eller lidt udenfor byen.

  Kh Mila og Ida

  #1017 Svar

  Maria

  Hej Ida og Mila.
  Hvis I stadig leder efter nogen at lege med må I gerne skrive til mig. Vi bor ved amager hospital og er mig (Maria på 30), en pige på 3,5 og en dreng på 1,5 år.

  Kh. Maria

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
Svar til: Ca. 3-årige børn i KBH
Dine informationer: