Netværk Aalborg 🌱☄️

Velkommen til Kulturkritisk Forum Fora Nordjylland Netværk Aalborg 🌱☄️

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #823 Reply
  Marte
  Gæst

  Vi er en familie på tre, som så gerne ville ønske vi kendte andre, der også drømmer om at hjemmepasse/hjemmepasser/unschooler. Mor og far her er begge 27 år, studerer stadig og har en søn på snart tre år, som vi skal hjemmepasse så snart mor er færdig med studier. Vi bor i Aalborg, og søger efter andre familier, som måske vil lege, drikke kaffe og dele tanker/drømme om et liv udenfor hamsterhjulet. Skriv endelig, jeg håber at høre fra nogen af jer!!🙌🏼

  #825 Reply
  Charlotte
  Gæst

  Hej Marte,

  Min kæreste og jeg bor begge i Aalborg – og vi har gjort os en del tanker omkring et liv uden for høje udgifter og dermed tid og råd til at leve et mere frit liv evt med hjemmepasning og unschooling.
  Jeg er pt gravid og vi forventer babys ankomst til november.

  Vi vil gerne mødes til en kop kaffe 🙂

  #858 Reply
  Marte
  Gæst

  Hej Charlotte – fedt! Du kan finde mig på instagram, Marte Eriksen, hvis der kommer mange frem, så kig på dem der følger kulturkritisk forum, så skulle jeg nok være den eneste med det navn:-)

  #1015 Reply
  Cissel
  Gæst

  Hej Marte og Camilla

  Jeg bor også selv i Aalborg og skal snart til at være hjemmegående efter endt barsel og vil meget gerne mødes med nogle af jer kvinder som også bor i Aalborg 🙂

  Jeg er også til at komme i kontakt med på Instagram – Cissel_nadj .

  #1019 Reply
  Malene
  Gæst

  Hej med jer! 🙂
  Vi er en lille familie på tre – Sif på 6 måneder, far på 27 der er tømrer og jeg er 28 og er på barsel. Ellers er jeg i gang med mit speciale i sociologi, som lige nu er på pause.
  Jeg skal hjemmepasse Sif, og vil meget gerne mødes her i Aalborg! 😀
  Jeg kan også findes på Instagram malenehallengreen

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
Svar til: Netværk Aalborg 🌱☄️
Dine informationer: