Savner kvindefællesskab / tribe

Velkommen til Kulturkritisk Forum Fora Hovedstadsområdet Savner kvindefællesskab / tribe

 • Dette emne er tomt.
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1927 Svar
  Karna
  Gæst

  Jeg laver dette opslag fordi jeg savner nogle at connecte med.
  Jeg er 29 år, bor på bryggen (københavn) med min mand, min datter på 2,5 og vores lille hund.
  Og jeg er i øvrigt også gravid cirka halvvejs.
  Jeg drømmer om nogle dejlige kvinder at mødes med og snakke med dybt fra hjertet.

  Moderskabet fylder meget hos mig. Jeg hjemmepasser min datter og planlægger at fortsætte med det sammen med lillebror som kommer til august.
  Jeg er meget bevidst i mit forældreskab og bruger anderkendende tilgang og har mit mindset 100% i det nye børnesyn, samtidig med at jeg ved at det er vigtigt for hele familiedynamikken at jeg nærer mig selv andre steder fra. Jeg interesserer mig for udviklingspsykologi og tilknytningsteori.
  Jeg er spirituel, kreativ, feminist, en planlægger, HD-type er generator, jeg interesserer mig for urter og plantemedicin, elsker at lave yoga (mega amatør, but still loving it), jeg går meget op i mit helbred, undgår kemi, jeg syr og hækler, jeg elsker at lave bål og være udendørs, meditere, selvudvikling, ceramoiel cacao, ELSKER is fra ismageriet og portvin når jeg ikke er gravid.
  Jeg er generelt ret kritisk overfor de etablerede systemer og samfundsstrukturer, og vores familie kommer aldrig til at være en del af ”hamsterhjulet”.

  Jeg ville synes det ville være fantastisk med et fællesskab hvor vi kunne mødes til fællesspisning, bålhygge, strandture, vindrikning osv både med og uden børn.

  Hvis det er noget for dig så send mig gerne en sms på 42554050,

  Mange hilsner fra Karna 🙂

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
Svar til: Savner kvindefællesskab / tribe
Dine informationer: