Interesseliste til workshop-forløbet: ‘Stå stærkt i din rolle som omsorgsaktivist’

Snart starter workshop-forløbet ‘Stå stærkt i din rolle som omsorgsaktivist‘ i Kulturkritisk Forums online kursuslokale!

Hvis du mangler et trygt fællesskab, hvor du kan få inspiration og konkrete værktøjer til at stå stærk i din rolle som omsorgsaktivist, uden at støde dine omgivelser fra dig, er workshop-forløbet noget for dig!

Her arbejder vi i dybden med blokader, bekymringer og frygt, der kan stå i vejen for at vi tør gå ud i verden og tale om en anden måde at tænke – og praktisere omsorg på.

Som deltager på workshop-forløbet får du blandt andet:

  • Mulighed for at drøfte den viden, du har tilegnet dig om adskillelseskulturen, i et fællesskab, der deler dine værdier: Hvordan bidrager jeg som enkeltperson til at den viden, jeg har opnået omkring adskillelseskulturen, integreres i diskursen omkring småbørnsinstitutioner, uden at jeg bliver fremmedgjort fra de fællesskaber, der er betydningsfulde for mig?
  • Mulighed for at sparre med mig og dit nye fællesskab omkring dine bekymringer og udfordringer, i forhold til institutionalisering af småbørn. Mange føler sig alene med deres kulturkritiske tanker, fordi de mangler nogen at tale åbent med, uden at skulle tænke på om nogen bliver stødte. Dette forløb giver dig et fællesskab, hvor du kan gøre netop dét.
  • Adgang til to ekstra oplæg fra mig, hvor jeg går i dybden med dels den svære samtale og dels at give dig konkrete værktøjer til at have denne samtale. Disse to oplæg er eksklusive for gruppeforløbet, og der gives kun adgang til deltagere i gruppeforløbet.

Lyder det som noget for dig? Du kan læse mere om workshop-forløbet her

Sign up med din e-mail på interesselisten neden for, hvis du vil være sikker på at få besked, så snart workshop-forløbet ‘Stå stærkt i din rolle som omsorgsaktivist’ går i gang!